Recognition Assembly 6/2/25

Period	Start Time	End Time	Length
0 Hour	6:45	7:40	55 min.
Warning Bell	7:40		
1st Period	7:45	8:35	50 min.
Assembly	8:40	9:30	50
2nd Period	9:35	10:25	50 min.
3rd Period	10:30	11:15	45 min.
1st Lunch 4th Period	11:15 11:50	11:45 12:35	30 min. 45 min.
4th Period 2nd Lunch	11:20 12:05	12:05 12:35	45 min. 30 min.
5th Period	12:40	1:25	45 min.
6th Period	1:30	2:15	45 min.
Passing/Busses	2:15	2:25	10 min.

^{**} Students will leave their backpacks in 1st period and retrieve them after the assembly on their way to 2nd period.